Microsoft antivirus software

muur en windows logoHet is natuurlijk belangrijk om je computer te beschermen tegen virussen. Er zijn tal van software pakketten welke je helpen om virussen buiten de deur te houden. Naast virussen heb je natuurlijk ook nog phishing software, email berichten welke niet goed zijn, malware en ook andere bedreigingen voor de veiligheid van je computer. Het is daarom goed om een goed antivirus pakket te hebben. Natuurlijk kun je een extern pakket kopen. Je kunt echter ook gebruik maken van de microsoft antivirus mogelijkheden. Met het nieuwe Windows zijn er ook tal van mogelijkheden om je computer te beschermen tegen malware en virussen. Zelfs voor de oudere computerversies is het mogelijk om Microsoft Security Essentials te downloaden.

Windows defender, Microsoft antivirus

Windows Defender is een van de nieuwste Microsoft antivirus pakketten. Het is gemaakt voor Windows 8 en haar versies. Het helpt je om je te beschermen tegen malware. Het is niet nodig om het systeem afzonderlijk te installeren. Het zit namelijk standaard op je computer. Je kunt ook oudere computers met andere versies (oudere versies) van Windows beveiligen tegen virussen, malware en spyware. Het is dan goed om Microsoft Security Essentials te gebruiken. Het is gratis voor kleine bedrijven en voor particulieren.

Een extra bonus en tip!

Het is om je bestanden in de cloud op te gaan slaan. Hierdoor kun je volop gaan genieten van de verschillende mogelijkheden om een goede bescherming te hebben met Microsoft antivirus en een backup van je bestanden. Je kunt gebruik maken van One Drive waar je gratis 15 gigabyte aan opslagruimte krijgt. Je kunt je foto’s, video’s en ook je documenten hier opslaan. Zelfs als je niet op je eigen computer werkt heb je dan toegang tot deze bestanden. En dat is natuurlijk wel een groot voordeel. Toch?

Bescherm je computer!

Of je nu voor de Microsoft antivirus kiest of voor een ander pakket. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit, zo lang je maar een pakket hebt om je computer mee te beschermen tegen virussen, malware en phishing mails. Niets is vervelender dan wanneer je computer het niet doet. Zelfs als je over een goede backup beschikt.