About regma

Mijn naam is Olivier Putters, 62 jaar, en ik werk als senior systeembeheerder bij een grote doe-het-zelf keten. En dat brengt me meteen ook bij mijn lijfspreuk: ”Wat je zelf doet, doe je altijd beter.” Als computer en informatica enthousiast van het eerste uur ben ik namelijk niet zo wild van al die helpdesks en zelfverklaarde IT-dienstverleners. Als je de dingen zelf aanpakt, dan behoud je tenminste te allen tijde het overzicht, en weet je tenminste zelf waar je mee bezig bent. Het is allemaal leuk en aardig, die nieuwe specialisaties, maar ze zijn soms zo gespecialiseerd dat ze het overzicht verliezen.

Maar ik ben aan het uitweiden! Ik ben dus redelijk behoudsgezind omdat ik hou van zekerheden in het leven. Sommigen zullen dat niet meer van deze tijd of ouderwets vinden, maar ik hou wel van vaste waarden en normen in het leven, en ik ben ook voorstander van het behoud van onze eigen Nederlandse cultuur.

Regma.nl heb ik gekocht om een hobbie site van te maken. Voor heen was regma.nl een bedrijf dat zich richte op grootformaat printing en is op den duur overgenomen door Canon, dit kun je hier na lezen.

Via het onderstaande contactformulier kun jij met mij in contact komen of ga terug naar de homepage.